|
|
|
|
|
|
|
I Lady Kiya I Vice Captain
|
Posted: Wed Jan 21, 2026 8:52 pm
Name: Kurnox Species: Ma'Duwi Parents: ? x ? Mate:Children:Companion:Colony/Pack: Tangambili RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 24, 2026 2:15 pm
Name: Udri Species: Ma'ome Parents: Chihiro x Zion Mate:Children:Companion:Colony/Pack: Schnee RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 25, 2026 12:58 pm
Name: Kiri Species: Ma'Duwi Parents: Bolo x Ere'Zjarri Mate:Children:Companion:Colony/Pack: Tangambili RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 19, 2026 9:24 pm
Name: Kiorakrigg Species: Koga'sikwa Parents: Nymbryxion x Yukihime Mate: Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 27, 2026 10:35 pm
Name:Uraxinus Species: Ma'ome Parents: Fraxinus x Urvi Mate:Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2026 10:40 am
Name: Atsiladiyega Species: Ma'ome Parents:Mate:Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2026 10:41 am
Name: Basdev Species: Ma'ome Parents:Mate:Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2026 10:42 am
Name: Feanaro Species: Ma'ome Parents:Mate:Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 18, 2026 10:43 am
Name: Luminia Species: Ma'ome Parents:Mate:Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2026 1:20 am
Name: Grovyle Species: Ma'ome Parents: ? x ? Mate:Children:Companion:Colony/Pack:RP color:Personality:Back Story:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|